Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» ~=?{The future is here, TastyExploit officially open to the public}?=~
Tue Mar 02, 2010 11:00 pm by Dami

» My first aa script
Tue Mar 02, 2010 7:00 am by wafflemaster

» the real story behind Maverin
Tue Mar 02, 2010 1:33 am by SoundOfDeat

» Random spam
Mon Mar 01, 2010 11:52 pm by Danny1994

» [Request] EMS v56 Exe
Mon Mar 01, 2010 12:39 am by Dami

» [Blacklist] NX-Trading Blacklist.
Mon Mar 01, 2010 12:38 am by Danny1994

» I have a question regarding the meso farmer
Sat Feb 27, 2010 10:30 pm by Dami

» What are you listening to now?
Sat Feb 27, 2010 7:57 pm by Noname111111

» Video(s) Of The Day
Sat Feb 27, 2010 7:37 pm by Noname111111

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum
 



Something Wrong?

View previous topic View next topic Go down

Something Wrong?

Post by Jakob on Sat Dec 05, 2009 7:33 pm

Dear DaFo,

maybe you guys can figuer out what´s wrong.

Instant Drop
Code:

public IntPtr InstantDropAddress = (IntPtr)0x916B00;
Code:

 private void InstantDropCB_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
        {
            if (InstantDropCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00 };
                WriteProcessMemory(InstantDropAddress, buffer, buffer.Length);
            }
I tried it without those 0x0´s , didn´t work eather .


Some scripts are working alreaddy , Suck´s and Instant Drop isn´t working.

Suck Up
Code:

public IntPtr SuckUpAddress = (IntPtr)0x8153FE;
Code:

if (SuckUpCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x76 };
                WriteProcessMemory(SuckUpAddress, buffer, buffer.Length);
            }


Greez Jakob.

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Dami on Sat Dec 05, 2009 11:35 pm

When you use trainer, it wont know how you create that super tubi effect.
So when you write bytes, you need to write correct ones, example 0x90 which is nop.

Do some error searching, 1st find out if it even accesses your function as it even tries to write anything to the ms memory, next step is to find out that it writes it correctly.
avatar
Dami
Dragon
Dragon

Posts : 1414
Join date : 2009-08-10
Age : 28
Location : Finland

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sat Dec 05, 2009 11:36 pm

Aww , I thought it´s just a litle error -.-´

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Dami on Sat Dec 05, 2009 11:50 pm

Jakob wrote:Aww , I thought it´s just a litle error -.-´

If you are calling wrong function in your button or hotkey, then its a little error.
If writing to process memory from one part is already working for you in the same program, then it is same, small problem.
Just check the variables, and the function.
And make sure you are writing right bytes in correct order, just open the addy in ce and see how it changes when you tell it to write it.

Edit:
Change your script from
Code:
            if (InstantDropCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00 };
                WriteProcessMemory(InstantDropAddress, buffer, buffer.Length);
            }
to
Code:
            if (InstantDropCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00 };
                WriteProcessMemory(InstantDropAddress, buffer, buffer.Length);
                delete[] buffer;
            }
Or else you have memory leak in the source.
avatar
Dami
Dragon
Dragon

Posts : 1414
Join date : 2009-08-10
Age : 28
Location : Finland

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sat Dec 05, 2009 11:54 pm

Dami wrote:
Jakob wrote:Aww , I thought it´s just a litle error -.-´

If you are calling wrong function in your button or hotkey, then its a little error.
If writing to process memory from one part is already working for you in the same program, then it is same, small problem.
Just check the variables, and the function.
And make sure you are writing right bytes in correct order, just open the addy in ce and see how it changes when you tell it to write it.

Edit:
Change your script from
Code:
            if (InstantDropCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00 };
                WriteProcessMemory(InstantDropAddress, buffer, buffer.Length);
            }
to
Code:
            if (InstantDropCB.Checked == true)
            {
                byte[] buffer = new byte[] { 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00 };
                WriteProcessMemory(InstantDropAddress, buffer, buffer.Length);
                delete[] buffer;
            }
Or else you have memory leak in the source.

Well BGM and Pin Typer is working , so I don´t get why Suck up isn´t working if there´s just a main addresse and a db , since I did it exactly the same like at BGM .I´ll just recheck the Source.

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by kaiseko on Sun Dec 06, 2009 5:54 am

I had this problem aswell, if you doubleclicked the Checkbox to put the private void there it wont work.

what you need to do is click the checkbox
go to property > events and doubleclick checkedchanged over there.

It should work then

kaiseko
New member
New member

Posts : 54
Join date : 2009-10-29

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sun Dec 06, 2009 6:26 am

kaiseko wrote:I had this problem aswell, if you doubleclicked the Checkbox to put the private void there it wont work.

what you need to do is click the checkbox
go to property > events and doubleclick checkedchanged over there.

It should work then

So SuckUpCB_CheckedChanged_1 should stand there ? I´m testing it right now , thanks first of all.

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by kaiseko on Sun Dec 06, 2009 6:28 am

first delete the previous checkedchanged ofc

kaiseko
New member
New member

Posts : 54
Join date : 2009-10-29

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sun Dec 06, 2009 6:29 am

There was none.

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by kaiseko on Sun Dec 06, 2009 6:29 am

i mean in the code

delete checkedchanged and checkedchanged_1 and then try again

then it should say checkedchanged

kaiseko
New member
New member

Posts : 54
Join date : 2009-10-29

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sun Dec 06, 2009 6:32 am

I don´t get how CheckedChanged should help me , since the hack in C# itself dosn´t want to work.

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by kaiseko on Sun Dec 06, 2009 6:33 am

I had the same prob
If you dont do it like that it wont call on the code, so it wont work

kaiseko
New member
New member

Posts : 54
Join date : 2009-10-29

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sun Dec 06, 2009 6:35 am

Ah ok , I tried it and MS Crashed ( I still had { 0x00 0xXX } standing , which was wrong ) , delted the stuff which should be wrong , now nothing happens... I´ll recheck the Addresse .

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by kaiseko on Sun Dec 06, 2009 6:36 am

add 0x90 instesad of 0x00

kaiseko
New member
New member

Posts : 54
Join date : 2009-10-29

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Jakob on Sun Dec 06, 2009 6:42 am

kaiseko wrote:add 0x90 instesad of 0x00

Na , it was right . This fixed my problem , thank you alot.


I really have to say , this forum helped me alreaddy very much and I´m very thankfull for this , Thanks Mates !

Jakob
New member
New member

Posts : 86
Join date : 2009-12-03

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Dami on Sun Dec 06, 2009 6:50 am

Solved & Closed.
avatar
Dami
Dragon
Dragon

Posts : 1414
Join date : 2009-08-10
Age : 28
Location : Finland

Back to top Go down

Re: Something Wrong?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum